<br /><br />Απόσπασμα από την εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 και του ΕΡΤNEWS στις 2-4-2024<br />Ρεπορτάζ:Δήμητρα Λαχουρή<br />Κάμερα...
Εισαγωγή στους αρωματικούς σπόρους που αξιοποιούνται στο ούζο Προβολή με θέμα τον γλυκάνισο Λισβορίου Παρουσίαση με θέμα τη διαδικασία παραγωγής του ούζου Εισαγωγή στα προϊόντα Γιαννατσή Παρουσίαση ενός παραδοσιακού καφενείου στη Λέσβο Γευσι...
Το φιλόδοξο εγχείρημα της Ακαδημίας έχει σκοπό να αναδείξει και να καταγράψει στοιχεία της μοναδικής πολιτιστικής κληρονομιάς της Λέσβου, ανιχνεύοντας τα στην καθημερινότητα του ντόπιου κατοίκου και παραγωγού. Με την προσβασιμότητα και την αισθητική του χώρο...